2, Oct 2020
RRD Podcast – Grupele Champions League

Ieri a avut loc tragerea la sorți a grupelor Champions League, iar noi cei de la manutd.ro ne-am gândit să inaugurăm o nouă rubrică pe site. În locul unui material în care să despicăm grupa în care am căzut, ne-am hotărât să vorbim despre asta, în primul Romanian Red Devils Podcast.

Marius Voinescu și Vasi Bîlc nu doar că au analizat echipele cu care vom juca și au oferit un pronostic referitor la clasamentul final, ci s-au și îmbrăcat la fel pentru acest prim episod. Vă promitem că nu și-au vorbit dinainte, ci pur și simplu se coordonează la fel de bine ca Martial cu Bruno 😊 .

Așadar, aveți mai jos discuția dintre cei doi. Vă rugăm să ne lăsați opiniile voastre despre acest prim episod și să veniți cu sugestii pentru următoarele. Dacă doriți să participați la viitoarele discuții, nu ezitați să ne contactați pe Facebook, Instagram sau prin email.

Vizionare plăcută!

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *