8, Nov 2022
O înfrângere meritată

Înfrângerea de pe Villa Park oprește seria de 9 meciuri fără eșec pentru United, cea mai lungă din acest sezon. Totodată, echipa lui Erik ten Hag ratează șansa de a se apropia de primele locuri și rămâne la 11 lungimi distanță de primul loc.

Cum United a fost mai preocupată de parcursul european decât de duelurile din Premier League, efectele n-au întârziat să apară. Chiar dacă nu erau decisive, “diavolii” au ratat alte trei puncte care pot fi socotite drept importante. Cum ele pot fi recuperate din mers, nici cei din jurul echipei n-au părut prea afectați la finalul partidei. Au înțeles că se află la capătul unei înfrângeri meritate.

În opoziție, Villa a tratat serios duelul cu Ronaldo&Co, a simțit că poate obține mai mult în fața unei echipe parcă aruncată în luptă. Fără speranță, fără vlagă. Au înregistrat a doua victorie după demiterea lui Gerrard, care fusese văzut drept un moment de cotitură pentru parcursul echipei din acest sezon.

Contra lui Manchester United, Aston Villa a putut câștiga și fără antrenorul din ultimii doi ani. De partea cealaltă, o înfrângere justificată, chiar dacă nu scuzată, pentru “diavoli”, căci jumătate dintre titularii de rând au lipsit, în frunte cu Antony, B. Fernandes, Varane sau Sancho, iar Martial a fost introdus abia în minutul 66, când deja se stabilise scorul final.

În locul lor, van de Beek, puștiul Garnacho, Lindelof sau chiar Ronaldo nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Dacă portughezul a fost în centrul atenției mai mult datorită duelului cu Tyrone Mings și nu a realizărilor din teren, Bailey și Ramsey au desfăcut apărarea lui Ten Hag, apoi au profitat de șansă și au înscris. Cum Garnacho mai are încă de crescut, nu-l cred, și nici nu e încă, un jucător de primul unsprezece. Promite, încearcă, cu Sociedad i-a ieșit, dar mai are mult de muncă. Să sperăm că o va lua pas cu pas pe drumul potrivit.

Hai United! GGMU!!!

#haiunited #muscro #MUFC

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *