10, Jan 2022
McFred. Man United – Aston Villa 1-0

Manchester United se califică în turul 4 din Cupa Angliei datorită lui McFred, în urma unui meci complicat pe teren propriu împotriva lui Aston Villa.

Ralf Rangnick a modificat masiv după înfrângerea cu Wolverhampton. Ronaldo, Maguire și Sancho n-au prins nici măcar lotul pentru partida de cupă. Neamțul e încă în căutarea formulei ideale care să-i asigure controlul meciului, dar deocamdată, United se chinuie la acest capitol.

Aston Villa a avut posesia mai bună și ocazile mai multe. Singurul capitol important la care United a fost peste adversara sa a fost tabela de marcaj.

Meciul a fost încântător pentru un spectator neutru, pentru că ambele echipei au jucat cu ușa deschisă, astfel s-au creat destule ocazii de gol.

Cel mai puțin apreciați jucători ai ”diavolilor” au rezolvat calificarea. Fred a centrat și McTominay a marcat cu capul, după o incursiune inteligentă în spatele fundașilor adverși.

Oaspeții au marcat și ei de două ori, dar arbitrul a anulat reușitele în ambele dăți din cauza unui fault, respectiv a unui offside. Mai mult decât atât, Watkins a lovit și bara.

Manchester United a arătat din nou ca o echipă departe de forma la care ar trebui să fie. Chit că și-au creat câteva ocazii bune, în special în prima repriză, ”diavolii” au părut în puține momente ale jocului în control și stăpâni pe ei.

O victorie e o victorie, însă și va ajuta la moralul jucătorilor lui Rangnick, mai ales că vine un meci cu repetiție, în fața aceluiași adversar, de această dată în campionat. Partida de pe Villa Park se va juca de la ora 19:30.

Hai United! GGMU!!!

#haiunited #muscro #MUFC

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *