14, Aug 2021
Pentru tine, pentru voi, pentru noi! United!

Startul de sezon i-a prins pregătiți pe elevii lui Solskjaer. United a învins categoric, 5-1 pe Leeds, în prima etapă din Premier League și propune pentru acest sezon doi candidați la cel mai bun jucător: Bruno Fernandes și Paul Pogba. Portughezul a înscris de trei ori, în vreme ce campionul mondial a livrat nu mai puțin de 4 pase de gol. Mai multe decât în sezonul trecut, când a pasat decisiv în numai trei rânduri.

United a început în ofensivă meciul și a ratat primele mari ocazii. Pogba, probabil cel mai activ de pe teren, a tras pe lângă din poziție ideală, unu-la-unu cu Meslier. Francezul a servit, mai apoi, decisiv (30) pentru primul gol al după amiezii, marcat cu șansă de Bruno Fernandes, care avea să stabilească și scorul pauzei.

Foto: Man United / Twitter

Leeds a ieșit mai hotărâtă de la cabine, a egalat după numai trei minute și lăsa impresia unui rest de meci destul de complicat pentru diavoli. Șutul lui Ayling, șters de Maguire, s-a oprit în vinclul porții lui de Gea. Fără șansă pentru portarul spaniol. O dată cu balonul care a atins plasa porții lui United s-a stins și euforia fanilor din tribune. Au început să cânte cei adverși, sperând la o zi de neuitat pe terenul rivalei. N-a fost să fie pentru ei.

Egalitatea pe tabelă n-a ținut mult. 6 minute mai târziu United conducea cu 3-1, grație golurilor lui Greenwood și Fernandes, la ambele asisst Pogba. Jucătorul transferat de la Sporting a mai înscris o dată, după o lansare a lui Lindelof, risipind orice speranță a fanilor lui Leeds. Stadionul a explodat, fanii cântau, atmosfera era de vis. Ce-ți poți dori mai mult?

De pe bancă, Solskjaer, ucigașul cu față de copil, aplauda în picioare după fiecare reușită. A închis tabela Fred, cu un șut din careu, și a semnat începutul unui sezon care se vrea de vis pe Old Trafford. Cu noile întăriri la bord, Varane și Sancho, însă cu Rashford absent până în octombrie, la Manchester se caută loc măcar pentru încă un trofeu.

Atmosfera din tribune a fost una senzațională. Înaintea partidei a fost prezentat oficial Raphael Varane, ovaționat de un stadion arhiplin. Apoi, băieții lui Solskjaer le-au întors serviciul și au făcut spectacol pe teren. Pentru tine, pentru voi, pentru noi. United.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *