1, Oct 2019
Mai bine, dar nu destul. Manchester United – Arsenal 1-1

Manchester United a remizat pe teren propriu, scor 1-1, în fața lui Arsenal, după ce a jucat mult mai bine față de partida cu West Ham United.

”Diavolii” au fost echipa mai insistentă, mai bună, mai ofensivă, dar și mai lipsită de inspirație.

Fără Martial și Wan-Bissakka, Manchester United a mizat pe talentul lui Pogba, pe viteza lui Rashford și James și pe faptul că Emery va fi surprins de titularizarea în banda stângă a lui Tuanzebe.

Axel s-a descurcat bine timp de 60 de minute până a greșit grav la golul oaspeților. A trimis neglijent în centrul terenului, Lindelof a fost neatent, Maguire a fost surprins mult în spatele defensivei și Aubameyang a îndeplinit o simplă formalitate în fața lui De Gea.

Tunarii n-au pus în pericol poarta lui United decât o dată până la golul lui McTominay. Deși mai insistentă, Manchester United a reușit să deschidă scorul după un contraatac.

Mai bine

Deocamdată asta e una dintre cele două opțiuni de gol pentru diavoli, alături de loviturile de la 11m. Corner Arsenal, respinge De Gea, contraatac fulgerător. James centrează prea lung pentru Rashford. Mingea e întoarsă pentru Pogba, care s-a pierdut cu firea, ajunge la McTominay care o trimite în vinclu.

Arsenal a dominat startul reprizei secunde și a egalat meritat. Pe final însă, United a presat golul victoriei, dar arbitrul, care i-a refuzat un penalty clar și lipsa de inspirație a oamenilor din față i-a privat de a treia victorie a sezonului.

A fost mai bine. Un meci mult mai atractiv față de ultimele partide, dar încă destul de departe de ceea ce ne dorim cu toții.

De Gea si Lindelof n-au sansa in fata lui Aubameyang. Foto: premierleague.com

Plusuri și minusuri

Pogba a fost omul în care și-a pus speranțele Solskjaer, dar francezul a dezamăgit din nou. Campionul mondial a oferit câteva mostre a ceea ce este în stare pe teren, dar a demonstrat încă o dată că e timpul să zboare de pe Old Trafford.

Rashford? Din nou neinspirat și lipsit de luciditate. Se poate scuza că a fost forțat după accidentare, dar asta nu iartă faptul că nu e în stare să facă o preluare bună. Poate că are nevoie de mai multă odihnă.

James e inimos și bătăios, Pereira a fost incisiv, dar atât poate, iar McTominay și-a impulsionat echipa la fiecare atingere de balon.

Europa League, St Jame’s Park și apoi pauză

Nu e timp de regrete, căci joi ne deplasăm în Olanda. United joacă împotriva lui Alkmaar în a doua etapă din Europa League.

Apoi urmează un meci cu Newcastle, un adversar numai bun de ridicat moralul cu o victorie categorică chiar înaintea derbiului cu Liverpool. Apoi, pauză competițională.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *