31, Jan 2021
Lipsă de precizie. Arsenal – Man United 0-0

Manchester United a plecat cu doar un punct de pe terenul lui Arsenal, dar păstrează poziția a doua în clasamentul Premier League. ”Diavolii” sunt acum la 3 puncte în spatele lui Man City, iar cetățenii au un meci mai puțin jucat.

Pe Emirates le-a lipsit precizia. Nu a fost un meci spectaculos, dar elevii lui Solskjaer și-au creat numeroase ocazii de poartă. Cavani n-a prins o zi foarte bună ratând surprinzător pentru calitățile sale 3 oportunități mari de a deschide scorul.

Rashford a fost și el aproape de a-l învinge pe Leno, dar până și-a găsit poziția de șut a fost blocat de defensiva lui Arsenal. Bruno n-a strălucit nici în acest meci, iar Pogba a început în banda stânga și a terminat mijlocaș defensiv.

Chiar și așa, ”diavolii” s-au mișcat bine pe teren, dar rezultatul i se datorează și lui De Gea, care a apărat excelent în fața lui Smith Rowe sau Pepe. Lacazette a avut cea mai mare ocazie pentru gazde, dar șutul său din lovitură liberă s-a oprit în bară.

McTominay a ieșit accidentat înainte de pauză.

Cifre

18 – partide fără eșec în deplasare are Manchester United

0 – Arteta este singurul manager din Premier League în fața căruia n-a câștigat Solskjaer.

Pentru Manchester United urmează două partide pe teren propriu. Mai întâi împotriva lui Southampton, marți de la ora 22:15, apoi contra lui Everton, sâmbătă, de la ora 22:00.

Ole’s at the wheel! GGMU!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *