19, Nov 2020
”Diavoli” în cartea recordurilor

Știați că Manchester United are 6 actuali/foști jucători care apar în Cartea Recordurilor? Dacă numele lui Ryan Giggs poate că nu e o surpriză, ceilalți cinci cu siguranță că vă vor surprinde.

Astăzi se celebrează ziua recordurilor în Guiness Book, așa că ne-am gândit să vă prezentăm 6 ”diavoli” care au reușit să pătrundă și ei în celebra carte.

Nu e nicio surpriză că Ryan Giggs apare pe listă. Cel mai longeviv jucător din istoria lui Manchester United deține recordul pentru cele mai multe ediții de Premier League în care a evoluat consecutiv, 22, dar și cele mai multe ediții consecutive în care a marcat, 21. Practic, de la înființarea competiției, Giggs a jucat cel puțin câte un meci în fiecare sezon până s-a retras. Adică până în 2014.

Foto: sponsorship.sportbusiness.com

Următorul pe listă este Sergio Romero. Portarul argentinian a marcat cele mai multe goluri într-un minut de la linia de la centrul terenului. De 6 ori a marcat Romero, după o competiție cu Ander Herrera și Phil Jones. Precedentul record a fost de 5.

Mateo Darmian și Antonio Valencia apar și ei în cartea recordurilor, de pe vremea când jucau la Manchester United. Cei doi au reușit să marcheze 6 goluri direct din corner, în 60 de secunde, stabilind astfel cea mai rapidă astfel de încercare.

Chris Smalling, transferat în această vară la AS Roma a reușit și el o dublă performanță cu care apare în cartea recordurilor. Englezul dat cel mai rapid gol în prima repriză, din postura de rezervă. Mai mult, în aceeași partidă a marcat de două ori și a reușit astfel să bată recordul de cele mai multe goluri reușite de o rezervă în prima repriză.

Axel Tuanzebe este ultimul ”diavol” pe listă. Fundașul de 23 de ani e cel mai rapid om de pe planetă care a terminat jocul Hungry Hippos, în doar 17.32 de secunde.

Foto: sokkaa.com

le is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *