13, Mar 2022
CR807. Man United – Tottenham 3-2

Ronaldo is back. Portughezul a revenit pe teren și United câștigă din nou. Numărul 7 ține din nou prima pagină a ziarelor. Cu hattrick-ul împotriva lui Tottenham, atacantul lui Manchester United a ajuns la 807 goluri oficiale marcate, record mondial absolut.

Foto: premierleague.com

United obține cele trei puncte după un meci uriaș făcut de Cristiano Ronaldo, Portughezul a deschis scorul cu un șut superb de la 30 de metri, în vinclu. Apoi a făcut 2-1, imediat după ce Kane a egalat din penalty. Sancho l-a servit în fața porții de unde a tras cu sete fără șansă pentru Lloris.

Și ca scena să fie completă, golul 807 a venit pe final, cu o lovitură de cap. Ca să realizăm ce înseamnă 807 goluri, gândiți-vă că niciun fotbalist nu are mai mult de 653 de meciuri jucate în Premier League, darămite goluri marcate. Mai mult, sunt doar 20 de fotbaliști în lumea întreagă care au jucat peste 1000 de meciuri. Meciuri, nu goluri.

Așadar, un răspuns pe măsură pentru cei care spuneau că el este problema la Manchester United și că s-a dat lovit cu Manchester City pentru a nu juca.

Revenind la meci, a fost unul perfect doar prim prisma rezultatului final. Tottenham a avut câteva momente în care ne-a surprins defensiva, mai ales cu minigile lungi în spatele defensivei. Dacă fotbaliștii lui Conte erau mai inspirați ar mai fi putut înscrie. Chiar și așa, defensiva a fost solidă, Maguire l-a anihilat practic pe Kane.

De altfel, Rangnick a judecat bine acest meci. Maguire a avut rolul hărțuitorului, ieșind cu mingea la picior din defensivă și fiind fundașul central mai agresiv, în timp ce Varane a avut rolul de a repara o eventuală greșeală a lui Harry.

Merită menționați și Fred sau Sancho. Brazilianul a făcut probabil cel mai bun meci al său în tricoul lui Manchester United. Superb și arțăgos în defensivă, activ în ofensivă și ca de obicei a alergat până la epuizare.

Sancho a arătat în ultimele săptămână de ce a plătit United 75 de milioane pentru semnătura sa. Jadon a fost și ieri pericolul numărul 1 pentru oaspeți. Foarte încrezător și detașat cu mingea la picior, englezul a creat haos în apărarea lui Tottenham de fiecare dată când s-a aflat în preajma balonului.

Știați că…

  • Hattrick-ul lui Ronaldo e al doilea în tricoul lui Manchester United?
  • Cele trei goluri marcate împotriva lui Tottenham au însemnat hattrick-ul numărul 59 pentru club și echipa națională?

Hai United! GGMU!!!

#haiunited #muscro #MUFC

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *