12, May 2022
Class of ’22! Am câștigat Cupa Angliei! Man United U18 – Nottingham Forest U18 3-1

Suntem campioni! Am câștigat cupa! În fața unei asistențe record, Manchester United câștigă Cupa Angliei la tineret după o așteptare de 11 ani.

Două goluri din partea lui Alejandro Garnacho și unul pentru căpitanul Rhys Bennett au adus pe Old Trafford un trofeu mult râvnit pentru ”diavolii roșii”.

În fața a 67.492 de spectatori, Man United a deschis scorul prin fundașul central Bennett. Oaspeții au egalat prin Powell. Garnacho a închis meciul cu două goluri în repriza secundă. Primul a venit din penalty după o eroare mare a arbitrului, care a mutat în careu un fault care a avut loc în afara acestuia.

Argentinianul a mai lovit o dată în prelungiri, spre deliciul fanilor din tribune care au celebrat golul în stilul lui Cristiano Ronaldo, cu un lung SIUUUUUU.

La meci au asistat și Sir Alex Ferguson, Bryan Robson, Michael Carrick, David De Gea, Harry Maguire și Bruno Fernandes. Cristiano Ronaldo le-a ținut un discurs tinerilor fotbaliști cu o seară înaintea finalei.

După o așteptare de 11 ani, Manchester United reușește să câștige Cupa Angliei, dar ”diavolii” mici merită din plin.

Manchester United (4-2-3-1): 1. Radek Vitek, 2. Marc Jurado, 3. Sam Murray, 4. Louis Jackson, 5. Rhys Bennett ©, 6. Kobbie Mainoo, 7. Sam Mather, 8. Dan Gore, 9. Charlie McNeill, 10. Isak Hansen, 11. Alejandro Garnacho

Au mai intrat pe teren: Sonny Aljofree în locul lui Sam Mather (86’), Maximillian Oyedele în locul lui Hansen (64’), Joe Hugill în locul lui Charlie McNeill (64’)

Pe bancă au mai fost: 12. Logan Pye, 13. Tom Wooster (Portar), 14. Omari Forson, 18. Ethan Ennis

FELICITĂRI, BĂIEȚI!

Hai United! GGMU!!!

#haiunited #muscro #MUFC

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *