3, Nov 2018
Bournemouth – Manchester United 1-2. Bipolar

Cam așa poate fi percepută Manchester United. Ca un om bipolar. Pentru că, așa ne-a obișnuit în ultima vreme, să facă o primă repriză dezastruoasă și să revină în a doua parte cu o evoluție mult mai bună. Nici partida de pe coasta de sud a Angliei, împotriva lui Bournemouth, nu a făcut excepție. ”După prima repriză am fost optimist. Știam că nu se poate să fie mai prost de atât”, spunea Mourinho după meci.

Cam așa se poate rezuma evoluția ”diavolilor roșii”, în primele 45 de minute pe Vitality Stadium. Trupa lui Eddie Howe a zburdat pe teren și nu ar fi fost o surpriză dacă era 3 sau 4 la 1 la pauză.

Mourinho, inspirat la Bournemouth

Jose a fost de-a dreptul șocat de evoluția în defensivă a ”diavolilor”. De jocul întregii echipe în faza de apărare, nu doar de cel al fundașilor. Astfel că, imediat după pauză a fost nevoit să schimbe. I-a scos pe Mata și Fred, doi dintre cei mai slabi. Dar putea să aleagă oricare alți 4-5 jucători de pe teren. Au intrat Herrera și Rashford. Și jocul s-a schimbat complet.

În repriza a doua, United a practicat un joc splendid, ofensiv, prin urmare și-a creat foarte multe oportunități de a marca. De fapt, Manchester United a jucat așa cum ar trebui să o facă în fiecare etapă.

Rashford și Herrera au schimbat în bine jocul lui United. Foto: manchestereveningnews.co.uk

Martial, on fire

Singurul punct pozitiv al unei prime reprize de coșmar a fost reprezentat de golul lui Martial. Anthony este la a cincea reușită în ultimele 4 partide, dovedind că reprezintă pericolul numărul 1 pentru adversarii lui United.

Rashford a marcat golul victoriei în prelungiri și și-a spălat din păcate. În prealabil a reușit să nimerească un adversar, cu poarta goală în față, dovedind de ce nu este prima opțiune pentru Mourinho, atunci când se face primul 11.

Săptămână infernală

Pentru Manchester United urmează o săptămână infernală. Trupa lui Jose Mourinho se deplasează la Torino, pentru meciul retur cu Juventus, care are loc miercuri. Apoi, duminică înfruntă rivala din oraș, pe City, tot în deplasare.

Clasament

În urma victoriei, Manchester United rămâne pe 7 în clasament și la 4 puncte distanță de Tottenham, ocupanta locului 4, ultimul care duce în Liga Campionilor.

Citește și despre ”Diavolii viitorului” – generația care trebuie să reclădească faima lui Manchester United …

Mașina de goluri

și

The Magic Touch

GGMU!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe Twitter sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *