20, Aug 2019
Al doilea pas, cel cu stângul! Wolves – Man United 1-1

Cu sete de revanșă, așa a început United partida cu Wolves, sufocându-și adversarul și fiind blocată cu greu. ”Diavolii” și-au dorit să arăte că prestația din runda precedentă nu reprezintă o întâmplare.

Asta și-au propus și, partial, au reușit, căci au făcut o primă repriză de calitate, dacă nu chiar excelentă. Numai că până la ultimul fluier lipseau de jucat alte 45 de minute.

Cu ochii închiși

Așa pare că au ieșit de la cabine ”diavolii”, la conducere după reușita lui Martial, însă cu un flanc drept care a scârțâit în permanență, acaparat de noile achiziții, James și Wan-Bissaka.

Au așteptat și, drept urmare, săgețiile adverse nu au întârziat să apară. Ocazia lui Jimenez din minutul 54 a anunțat golul de clasă al lui Ruben Neves (55), acesta trimițând mingea în vinclul porții. Urmat de verificarea video, care însă nu a schimbat cu nimic lucrurile.

Împăcarea lui Pogba

Cum era de așteptat, “diavolii” au ieșit la joc și puteau prelua din nou conducerea. Pătrundere a lui Pogba în careu și călcâiul perfect al lui Rashford au dus la faultul lui Coady. Fault și implicit acordarea unui penalty pentru care se băteau tocmai cei doi implicați în faza cu pricină. Mijlocașul a luat mingea cu el și părea că nu o va lăsa decât pe punctul de unde United deschidea scorul cu Chelsea.

Numai că la meciul cu londonezii era desemnat Marcus să execute, același Marcus care acum cedează și privește neputincios cum francezul cotat la 100 de milioane de euro trage în dreapta porții și irosește cea mai mare șansă pentru ca United să se întoarcă în avantaj și, poate, acasă cu toate cele trei puncte. Păcat, căci Pogba a făcut un meci bun pe Molineux.

Coșmarul Wolves

United nu a învățat prea multe despre Wolves, mai ales că sezonul trecut a fost eliminată din Cupa Angliei, primind două goluri într-un interval de numai șase minute. În campionat a smuls un singur punct, același scor ca luni seara. Ocupanta locului 7 în stagiunea precedentă, cu o treaptă în urma noastră, nu ar trebui luată în râs, căci cine râde la urmă, întotdeauna o face mai bine.

Marea problemă rămâne finalul, cel la care parcă se ajunge prea repede, în zadar efortul disperat de a câștiga (des întâlnit), dar totul până la ultimul fluier!

Pentru ”diavolii roșii” urmează un meci pe teren propriu împotriva lui Crystal Palace, pe Old Trafford, în 24 August, de la ora 17:00.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe Twitter, Instagram sau cu un mesaj prin formularul de contact


  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *